Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Pitosgroup.gr, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Καλάθι Αγορών 0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Beton – Garden: Διαμορφώσιμοι σωλήνες

Η Pitosgroup ξεκίνησε τη διάθεση των δύο νέων διαμορφώσιμων σωλήνων Beton και Garden (προϊόντα Viokar) σε χρωματισμό γκρι σκούρο και καφέ σκούρο αντίστοιχα, ο οποίος παραπέμπει στην ιδανική χρήση για την οποία προορίζονται.

Πρόκειται για σωλήνες Βαρέως Εγκιβωτισμού, οι οποίοι σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν ώστε να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων εφαρμογών. Στην περίπτωση του Beton, ο σχεδιασμός σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη χημική του σύσταση, θωρακίζει το σωλήνα αυτό από την επαφή του με τις χημικές ουσίες, τα βελτιωτικά και τα πρόσθετα του σκυροδέματος, καθώς επίσης και από την αυξημένη μηχανική καταπόνηση που προκαλείται από τη δόνηση κατά τη διαδικασία της σκυροδέτησης. Αντίστοιχη θωράκιση παρέχεται και στην περίπτωση του Garden, από τα λιπάσματα, τα διαβρωτικά υλικά και τους άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες, καθώς επίσης και από την αυξημένη μηχανική καταπόνηση που προκαλείται από την καθίζηση του εδάφους. Επιπλέον, περιέχουν σταθεροποιητή UV έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας.

Οι σωλήνες Beton και Garden είναι ειδικά σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι για εύκολη και γρήγορη διέλευση καλωδίων. Παράγονται σε IEC διαστάσεις σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Διαστάσεων EN60423, ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτη συνεργασιμότητα μεταξύ σωλήνων και εξαρτημάτων, ανεξαρτήτως κατασκευαστή και χώρας προέλευσης. Διατίθενται σε συσκευασία 30m, ιδανική για τις εφαρμογές σε beton και κήπους και προσφέρονται με δώρο την Ατσαλίνα και τη Μούφα security lock.

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μηχανικός Πωλήσεων - Παπαϊωάννου Μάγδα

    • Τηλέφωνο: 8015001314 (από στεθερό τηλέφωνο)


Εμπορικό & λογιστικό τμήμα – Εξίζογλου Χαρά

    • Τηλέφωνο: 8015001314 (από σταθερό τηλέφωνο)

© 2020 {PitosGroup.gr}. All Rights Reserved. - Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός - Φωτισμός - Ενεργειακές Λύσεις - Αναπτύχθηκε από την Task.gr

Search